Zaterdag 27 augustus was onze jaarlijkse premiekeuring waar we met 19 pony´s aan hebben deelgenomen.

 

We begonnen bij de veulens waar in rubriek 1 Kingston en Kornuit uit kwamen. Beide behaalden helaas geen premie. Na deze start verliep het bij de rest van de veulens gelukkig een stuk beter, Keizer kwam daarna in de ring en mocht op kop weg stappen en behaalde keurig zijn premie. Daarna de merrie veulens Kyara op de 2de plek met premie. Toen Kitty ook keurig een premie. Kaischa kwam op kop met premie en als laatste veulen werd Katootje uitgeselecteerd en behaalde daarna ook haar veulenpremie.


We hadden 3 enters bij ons Izzy, Ieniminie en Ischa allen behaalden een premie. Izzy liep alleen in de rubriek en Ieniminie kwam op kop te lopen in een mooi rubriek kleine maats enter. Ischa behaalde de 4de plek ook in een mooie grote rubriek. Vervolgens de 2 twenters Hertogin als eerste in de middenmaat en ook zij behaalde de kopplek met premie! Daarna Hare majesteit zij kwam op de 2de plek met premie. Bij de jeugdkampioenschappen succes voor Lisette met Izzy als mini maat jeugdkampioen en Ieniminie als kleine maat jeugdkampioen!

 


Na de middag de 3 jarigen wij hadden alleen onze Genevieve mee ze kwam op de 3de plek in de rubriek en behaalde een eerste premie! Super uit onze eerste jaargang van Ovide! Daarna Fancy zij liep alleen in haar rubriek en behaalde netjes een 2de premie. Daarna Evita zij kwam op de 2de plek met een eerste premie! Dyara en Charme zaten bij elkaar in de rubriek Dyara behaalde netjes een 2de premie maar helaas voor Charme een 3de premie. Vervolgens Lisette haar Brownie (Carola) ook hier helaas teleurstelling.. Dit jaar een 2de premie voor Brownie. En ook bij de kroon merries grote maat voor Aischa dit jaar een 2de premie. Na het succes van de ochtend dus toch nog aan het einde van de middag wat teleurstellingen.