Als eerste Mocht Laischo de baan in het liep op de 3de plek met een veulenpremie. Lyara behaalde helaas geen premie. Voor La fleur was er wel een premie op de 2de plek. Ook La Duchesse wist een premie en kop plaats te behalen. En ook Little Brownie behaalde de kop plaats met premie. Waarbij Little Brownie ook het mini veulenkampioenschap behaalde!

 

4 enters namen deel aan de keuring Kacharel behaalde helaas geen premie zij had er geen zin in en liet zich bijzonder slecht zien. Voor de overige 3 wel netjes een premie voor Kikki en Katootje en voor Kaischa daar bij ook de kop plaats.

 

Daarna 2 twenters Izzy behaalde helaas geen premie. Maar Ischa wel en tevens ook een kop plaats.

 

Na de middagpauze was er een show rubriek merries met afstammelingen waar wij aan deelnamen met Aischa en haar nakomelingen Geisha, Ischa, Kaischa en Laischo hier behaalde Aischa de 1ste plek.

 

Daarna de 3 jarigen waar Hare majesteit op kop kwam in de grote maat met een 2de premie en de titel beste 3 jarige eigen gefokt behaalde. Helaas was er voor Hertogin een 3de premie ook zie liet zich bijzonder slecht zien.

 

Bij de 4 jarigen meer succes Geisha behaalde de 2de premie na een moeilijke zomer te hebben gehad doordat ze een dood veulentje had. En Genevieve pakte wederom de 1ste premie!

 

Daarna behaalde Charme een 2de premie op de 2 plek en Dutch Girl mocht op kop in de kroonmerries met een 1ste premie. In deze rubriek behaalde Dyara een 2de premie. En ook voor Aischa een 2de premie op de 2de plek bij kroonmerries grote maat.

 

De minie Brownie (Carola) behaalde haar 1ste premie weer, en werd mini maat kampioen!